БГ Новинар

Новините днес

Горещи новини
Само като видях какво са си направили съседите в двора, викнах мъжа ми и започнахме да събираме камъни и да творим (снимки)
За съвременния ландшафтен дизайн ю се използват огради от камъни,...
Топ диетолог разкри тайната на слабата фигура и вечната младост
Каква е тайната на по-слабата фигура, на доброто настроение...
На 11 години тя стана най-младата майка, а когато разберете кой е бащата, няма да Ви се вярва!
Тереса Миделтон от Шотландия, е била само на 12...
Гаф на концерта на Цеца! Ето какво се случи, докато пееше Трепни. Как изглеждаше сръбската звезда (Снимки)
Сръбската певица Цеца Величкович  се отчете с гаф по време...
Нещо ме прихвана и реших да боядисвам посред зима-Извиках приятел-бояджия-Такива идеи ми даде, че ми скри шапката! Просто и гениално!
Необичайните методи винаги работят и водят до неочаквани резултати,...
Само 12 пъти е достатъчно да го направите, за да премахнете 10 години от лицето си
За да изглеждате сякаш сте излезли от скъп салон,...
Кекс за милиони. Влюбих се още от първата хапка и вече само такъв правя, докато си изпия кафенцето и е готов
Този кекс с ябълки и локум става наистина фантастичен...
С това събрах очите на гостите миналата Нова година – даже мама си записа рецептата! Естествено, че ще повторя и тази година:
Тази  торта-салата със солени бисквити  е достойна за празничната...
Какво се случва с Катя от Ритон. Защо лицето й изглежда така се питат феновете й (снимка)
Катя от „Ритон” уплаши феновете си с вида си....
Таблица със стойности – Нормално кръвно налягане според възрастта
Високото кръвно налягане е често срещан проблем и причинява...
яну 4, 2017 / 239 Views

След 21 години брак, жена ми позволи да отида с друга жена на вечеря и кино. Каза ми: - Обичам те, но знам, че и тази жена те обича може би повече от мен и че наистина би искала да бъде известно време с теб. Тази друга жена, която жена ми искаше да заведа на вечеря и кино беше майка ми. Беше вдовица от 19 години. Въпреки това, поради твърде многото задължения и поради моите три деца, нямах възможност да гледам много често филми. Да послушам ли жена ми тази вечер? Обадих се на майка ми и поканих да излезем заедно. 

- Какво не е наред, сине, добре ли си? - Отговори тя на въпроса (майка ми е от този тип хора, които ако се обадите късно вечер веднага ще си помисли, че нещо лошо се е случило).

Този петък след работа тръгнах към дома си. Бях много нервен и развълнуван. Когато пристигнах пред къщата забелязах, че и тя е развълнувана заради нашето излизане. Имаше красива прическа и носеше рокля, която носеше на някоя от годишнините от брака. На лицето имаше широка усмивка, която излъчваше с ангелски блясък. 

- Казах на всички мои приятелки, че излизам със сина ми и всички бяха впечатлени. Едва чакат да им разкажа как е минало, каза тя цяла развълнувана. Отидохме в прекрасен ресторант, не много елегантен, но с фина атмосфера. Докато влизаше, майка ми ме хвана под ръка.Седнахме и аз започнах на глас да чета менюто (поради малките букви не можеше хубаво да чете).Прочитайки, дигнах очи и забелязах, че майка ми ме гледа.

Появи се носталгична усмивка на лицето й. 

- Ех, някога аз ви четях менюто, когато беше мъничък - каза тя. 

- Добре, тогава е време да се отпуснеш и да ми позволиш да ти върна услугата майко - отговорих аз. По време на вечерята водихме съвсем обикновен разговор, споделяйки общите преживявания и опит. Толкова се улисахме в разговора, че напълно забравихме за филма. Когато вечерта я заведох у дома, тя ми каза: - Ще излезем отново, но при условие, че аз да те поканя. Съгласих се.

- Каква беше срещата? - Попита ме жена ми, когато пристигнах у дома.

- Много добре. Мина по-добре, отколкото очаквах - отговорих аз.  Няколко дни по-късно майка ми почина от сърдечен удар. Случи се изведнъж и нямах възможност никак да помогна. След известно време, получих писмо от ресторанта, в който бях с майка ми. Вътре, на едно листче пишеше: "Аз платих сметката предварително. Не бях сигурна, че ще бъда налице, но все пак, платих вечеря за двама ... за теб и за жена ти. Никога няма да разбереш, колко много означаваше тази вечер, когато излязохме. Обичам те, сине. "В този момент най-после разбрах значението на думата "обичам те". И значението на времето, което отделяме, за да бъдем с тези, които обичаме. В живота нищо не е по-важно от нашето семейство. НИЩО!