БГ Новинар

Новините днес

Горещи новини
Само като видях какво са си направили съседите в двора, викнах мъжа ми и започнахме да събираме камъни и да творим (снимки)
За съвременния ландшафтен дизайн ю се използват огради от камъни,...
Топ диетолог разкри тайната на слабата фигура и вечната младост
Каква е тайната на по-слабата фигура, на доброто настроение...
На 11 години тя стана най-младата майка, а когато разберете кой е бащата, няма да Ви се вярва!
Тереса Миделтон от Шотландия, е била само на 12...
Гаф на концерта на Цеца! Ето какво се случи, докато пееше Трепни. Как изглеждаше сръбската звезда (Снимки)
Сръбската певица Цеца Величкович  се отчете с гаф по време...
Нещо ме прихвана и реших да боядисвам посред зима-Извиках приятел-бояджия-Такива идеи ми даде, че ми скри шапката! Просто и гениално!
Необичайните методи винаги работят и водят до неочаквани резултати,...
Само 12 пъти е достатъчно да го направите, за да премахнете 10 години от лицето си
За да изглеждате сякаш сте излезли от скъп салон,...
Кекс за милиони. Влюбих се още от първата хапка и вече само такъв правя, докато си изпия кафенцето и е готов
Този кекс с ябълки и локум става наистина фантастичен...
С това събрах очите на гостите миналата Нова година – даже мама си записа рецептата! Естествено, че ще повторя и тази година:
Тази  торта-салата със солени бисквити  е достойна за празничната...
Какво се случва с Катя от Ритон. Защо лицето й изглежда така се питат феновете й (снимка)
Катя от „Ритон” уплаши феновете си с вида си....
Таблица със стойности – Нормално кръвно налягане според възрастта
Високото кръвно налягане е често срещан проблем и причинява...
авг 5, 2016 / 6033 Views

Предлагаме ви седем трика, благодарение на които ще разберете, дали избраното от вас място е добро

Нищо не би могла да развали една почивка така, както пристигането ви в хотела, само за да разберете, че той се намира на лошо място или се разпада, или пък има редица други проблеми. Така невероятната онлайн оферта, която мислите, че сте намерили, значи, че ще спите върху постелката на леглото и със стол, залостен пред вратата. Не е нужно обаче нещата да се случват така. Има множество онлайн инструменти и издайнически знаци (от сайтовете за отзиви и Google Maps до странните снимки), които биха могли да ви подскажат, че вероятно си резервирате лош хотел, пише Profit.bg.  

Ето няколко от тях: Снимките са художествени или изкривени… Хотелът предлага стая, а не организира художествена изложба. Хотелът няма друга причина (освен потайност), за да пуска креативни, художествени снимки на стаиите си. Приближен кадър на ваза във фоайето, но не и снимка на фоайето? Червена лампа. Ако пък фотографът е използва така наречения „обектив рибено око“ (който разширява кадъра), има голяма вероятност стаите да са малки. Същото важи и за прекомерната употреба на филтри при снимките. … или пък изглеждат прекалено добре В същото време е необходимо да внимавате и за снимки, които изглеждат прекалено перфектни. Предварително подготвена и почти обработена с Photoshop снимка на хотелския басейн или на плажа със секси жена по бански изглежда доста перфектно, нали? Това, което няма да видите обаче, е строителният обект до басейна или пък огромната сграда зад пясъчните дюни, които, удобно за хотела, са били изрязани от снимката. Уебсайтът е като излязъл от 90-те години на миналия век. Или пък е пълен с правописни грешки. Или пък изглежда войнствен на моменти. Не ни разбирайте погрешно, няма нищо като добрия стар шрифт Мистрал, за предизвикване на мили спомени от зората на интернета, всъщност би трябвало да погледнете на нещата така: ако мениджърите не отделят време, за да представят хотела си във възможно най-добрата светлина онлайн, е малко вероятно те да отделят много време и за самия хотел.  

Google Maps разкрива истината За да видите колко добре е поддържан външният вид на хотела, напишете адреса му в Google Maps. Ако хотелът отвън изглежда занемарен, има вероятност и отвътре да е в подобно състояние. Разбира се, снимките в Google Maps може да са на няколко години, но най-малкото бихте могли да се обадите, за да попитате дали хотелът е реновиран скоро. Можете също така да огледате района около хотела, за да видите дали той наистина се намира в центъра на всичко, както е рекламиран. От хотелите могат да обясняват колкото си искат за местонахождението, но вие можете да използвате Street View, за да видите дали всичко това вярно. Отзивите за хотела са наистина лоши Напишете си домашното и проверете какво казват хората за престоя си там. Ако в по-голямата си част са отрицателни и са писани примерно преди седмица, това е знак да не резервирате. Мениджърът се държи лошо онлайн Ако мениджърите на хотела отговарят на оплаквания агресивно или враждебно, те най-вероятно на живо също са неотзивчиви и груби. Избягвайте хотелите, в които се държат лошо. Уебсайтът рекламира местонахождението, но не и самия хотел Ако на сайта на хотела четете за заобикалящия го квартал, град и т.н., но няма нищо за самия хотел, това също би трябвало да е червена лампа за вас. Ако пък сайтът е осеян със снимки на силуета на града или на плажа, а в същото време няма снимки на стаите, не би трябвало да се съмнявате, че това място не става.